Solo Open Kanoles

Wil je basistechnieken leren of je techniek verder uitbreiden? Efficiënt solo varen om er nog meer plezier uit te halen?

Wat kun je leren

In lesblokken van 1,5-2 uur leer je basistechnieken of gaan we voor gevorderden dieper in op technieken, breiden ze verder uit. De ACA (American Canoe Association) Canoe Essentials vormen bij onze lessen de basis. We gaan aan de slag met technieken voor voorwaarts varen, zijwaarts, draaien, in- en uitstappen en dat wat zich aandient. Er zijn uiteindelijk wel 20 peddelslagen die je kunt leren. Ook lessen reddingstechnieken zijn mogelijk.

Efficiënt varen

Bij alle lessen geven we aandacht aan de basis en leer je zowel je lichaam, als de peddel, als de boot, zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zo voorkom je blessures en kun je nog meer plezier uit het varen halen.

Lesmogelijkheden

We werken met lesblokken van 1,5-2 uur. Afhankelijk van wat je wilt leren kun je een los lesblok afspreken of een serie met tussendoor ruimte om het geleerde te oefenen.

Alle lessen zijn op maat, zodat er tijd en aandacht is. We geven les aan kleine groepen of privé. Ook kanoles bij je kanovereniging is mogelijk.

Wanneer

Het hele jaar mogelijk. Zie onze agenda voor geplande activiteiten of neem contact met ons op.

Locatie

Onze thuisbasis voor lessen is Noord-Holland. Maar op aanvraag zijn lessen op diverse locaties mogelijk.

Tarieven

Lesblok (1,5-2 uur) los:
75 euro p/p.

Maximaal aantal deelnemers:
5 per instructeur.

Neem voor groeps- of cursustarieven contact met ons op en zie onze agenda.

Voor de veiligheid is het dragen van een zwemvest bij al onze lessen verplicht.

Wie is PaddleNature?

Wij zijn Lennart Bal en Sandra de la Combé. Gecertificeerde en ervaren kano instructeurs (ACA), enthousiast om op een veilige en plezierige manier kanoles te geven. Ook voor informatie over freestyle, peddels, kano’s en wat er nog meer bij komt kijken ben je bij ons aan het goede adres.

Natuurbeleving, respect voor natuur en mens, maatwerk, plezier en veiligheid zijn bij ons prioriteit.

Bij PaddleNature kun je op termijn ook terecht voor (zee)kajakles en trektochten.